Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
3u1 aparat za kavu!

3u1 aparat za kavu!

Jeste li ikada sanjali o tome da započnete dan uz miris svježe skuhane kave, ali vam nedostaje vremena prije posla za kavu? SBOX Aparat za kavu 3u1 CM-719 BARISTA rješava taj problem! Ovaj svestran i praktičan uređaj donosi pravu čaroliju kave iz kafića u udobnost vašeg doma. Ili je super stvar za urede gdje netko voli piti mljevenu kavu, a netko kavu iz kapsula.

 

Svestranost na svakom koraku

Jedna od ključnih prednosti ovog uređaja je njegova izuzetna svestranost. Ovaj aparat vam omogućuje pripremu kave na tri različita načina: mljevena kava, Dolce Gusto kapsule i Nespresso kapsule. Bez obzira na to jeste li ljubitelj tradicionalne crne kave ili preferirate raznolikost okusa koje nude kapsule, ovaj aparat će vas oduševiti svojim mogućnostima. Uživajte u savršenom espressu ili kremastom cappuccinu - izbor je vaš!

 

Elegancija u bijelom

Osim svoje izvanredne funkcionalnosti, ovaj aparat za kavu osvaja svojim elegantnim i modernim dizajnom. Bijela boja dodaje dašak elegancije svakoj kuhinji i uredu. Ne treba puno prostora jer je malen stoga će se lakoćom uklopiti u svaki prostor.

 

Idealan za sve prostore

Jeste li zabrinuti zbog ograničenog prostora u svom domu? Ne brinite, SBOX Aparat za kavu rješava i taj problem. Njegova kompaktna veličina čini ga idealnim izborom za male prostore, bilo da živite u stanu ili trebate aparat i za malu kuhinju u sklopu ureda. Ako ste student i kavopija, te vam je potreban malen i povoljan kafe aparat da imate dovoljno „goriva“ za učenje, ovo je idealna prilika.

 

Pravo iskustvo bariste

SBOX aparat ne samo da vam omogućuje pripremu različitih vrsta kave, već i pravo iskustvo bariste u udobnosti vašeg doma, bez puno napora. Zahvaljujući njegovoj naprednoj tehnologiji, možete uživati u savršenim espresso shotovima, kremastim kavama s mlijekom i svim drugim specijalitetima koje biste inače naručivali u kafiću.

 

Dostupan u Instar Centru

SBOX Aparat za kavu 3u1 CM-719 BARISTA možete pronaći kod nas na našem webshopu. Instar Centar također u ponudi ima i ukusne Lavazza kapsule koje bi bile savršen dodatak. Mogućnosti je napretek, a svaki dan je lakše započeti uz šalicu kave.

 

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Super pregledno i uvijek kupujem u Instaru!
IVA Č.
Vrlo jednostavno, brzo i bogato s proizvodima
Marin K.
Brzo i jednostavno! Cijene su super!
Najbolji ste brzi i efikasni 🙂🙂
Monika B.
BRAVO ,JAKO MI SE SVIĐA. PREGLEDNO , LAGANO , JEDNOSTAVNO
DAMIR V.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja