Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Lavazza stigla i u Instar!

Lavazza stigla i u Instar!

Prošlu nedjelju smo proslavili Međunarodni dan kave, i tom prigodom smo uz naše kvalitetne i vrhunske aparate za kavu, uveli NOVU marku kompatibilnih kapsuli s Nespresso kućnim aparatima. Pretvorili smo dan kave u Svjetski tjedan kave, a Lavazza se savršeno uklopila u naš asortiman. Sada imamo najbolje okuse kave u praktičnim pakiranjima od 10 i 100 kapsula. Na vama je jedino da istražite cijelu Lavazza ponudu i uživate u najboljoj šalici kave.

Lavazza - Tradicija i Kvaliteta

Lavazza, kao jedan od najprepoznatljivijih svjetskih brendova kave, donosi zadovoljstvo i užitak u svakom gutljaju kave. Njihova posvećenost najkvalitetnijim zrnima kave i jedinstvenoj aromi čini ih izborom mnogih strastvenih ljubitelja kave. Kapsule u ponudi su kompatibilne s Nespresso aparatima.

Stotinu i dvadeset godina povijesti

Strast za izvrsnošću koja svaku šalicu čini nezaboravnim doživljajem. Nezaboravni trenuci emocija, prepreka, važnih promjena i skokova prema budućnosti. Sada možete uživati u istoj vrhunskoj kavi kod kuće, zahvaljujući Lavazza kapsulama.

Paket od 10 kapsula

Za one koji žele uživati u Lavazzinoj kavi i isprobati svih 5 okusa, paket od 10 kapsula idealan je izbor. Lungo ima 5/13 intenzitet okusa, Intenso 11/13 i Classico 9/13. Najjači intenzitet od 12/13 je rezerviran za Ristretto kapusle. Također u ponudi imamo bezkofeinske kapsule s intenzitetom 7/13 okusa. Ove kapsule čuvaju svježinu i aromu kave do samog trenutka pripreme, a cijena im je 4,69€ po paketu.

Paket od 100 kapsula

Za prave ljubitelje Lavazza kave ili za kućanstva koja često uživaju u ovom luksuzu, paket od 100 kapsula je prava opcija. Ovaj paket je ekonomičan i dugotrajan, pružajući vam dovoljno kave da podijelite s prijateljima ili da uživate u svakoj šalici tople i kremaste kave bez brige. Paketi od 100 kapsula su isti kao i za one od 10 kapsula, ali uštedite čak 8,91€!

Izbor arome i okusa

Lavazza nudi širok izbor različitih aroma i okusa kako bi se svako nepce zadovoljilo. Bilo da preferirate intenzivnu i snažnu kavu ili nježniju, aromatičnu varijantu, Lavazza ima nešto za svakog. Osim toga, njihove kapsule su kompatibilne s mnogim popularnim Nespresso aparatima, osiguravajući vam jednostavnu i brzu pripremu omiljenog napitka!

Lavazza to open its first US roasting, packing plant | 2021-05-03 | Food  Business News

Nove Lavazza kapsule u paketu od 10 i 100 odličan su dodatak našem asortimanu u Instar Centru. Kvaliteta, raznovrsnost aroma, i praktičnost ovih kapsula čine ih savršenim izborom za svakog ljubitelja kave. Ne propustite priliku probati ove izvanredne Lavazza kapsule, otkriti zašto su tako popularne širom svijeta i uživati u svakom gutljaju kave!

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Koliko god se trudio nigdje nisam našao povoljnije cijene!
Dražen K.
Jako zadovoljan uslugom i ponudom..
Dejan M.
odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
Odlicno, najbolja dostava i usluga u RH
Sve je super, preglednost i snalaženje na stranici su za 5!
Robert G.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja