Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Xiaomi Fan Festival Popusti

Xiaomi Fan Festival Popusti

Neka se karneval zabave i užitka proširi jer je stigao Xiaomi Fan Festival 2024! Od mobitela do tableta, od smart home uređaja do ostale opreme, Xiaomi donosi nevjerojatne ponude i prilike za sve svoje obožavatelje. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti, istražite Xiaomi ponudu i opremite se već danas.

 

Promotivne cijene traju do 30.4., pružajući vam dovoljno vremena da iskoristite fantastične popuste na najnovije Xiaomi proizvode. Svi znamo da su povoljni mobiteli zapravo gadgeti koje koristimo svakodnevno, stoga želimo ugrabiti najbolju cijenu. Tu se Xiaomi pobrinuo jer imamo posebno istaknute popuste na novi Redmi 14, koji će vam pružiti izvanredno iskustvo po nevjerojatnoj cijeni. 

 

Ako ste u potrazi za moćnim i povoljnim mobitelom koji će ispuniti vaše svakodnevne potrebe, Redmi A3 je pravi izbor. S elegantnim dizajnom i visokokvalitetnim značajkama, ovaj mobitel će vas oduševiti svojom performansom i pristupačnom cijenom.

 

Xiaomi 13 serija i Xiaomi 14 su također na popustu, pružajući vam vrhunsku tehnologiju i inovacije po pristupačnim cijenama. Bez obzira tražite li mobilnost tableta ili želite nadograditi svoj Smart Home sustav, Xiaomi Pad 6 i security kamere Xiaomi Smart su idealni dodaci za sigurnost u vašem domu.

 

Osim toga, ne propustite priliku nabaviti pametnu fritezu na vrući zrak, air fryer je najbolja inovacija za zdraviji život. Xiaomi Air Fryer Pro 4L će vam omogućiti pripremu zdravih i ukusnih obroka s minimalnom količinom ulja.

 

Xiaomi friteza na vrući zrak Smart Air Fryer Pro 4L - Vacom.hr

Ne čekajte više, posjetite Xiaomi Fan Festival 2024 i iskoristite fantastične ponude dok traju. Opremite se novim tehnološkim dostignućima i uživajte u prednostima koje vam donose Instar i Xiaomi. Zabava, ušteda i inovacije čekaju vas na Instar webshopu i u svim poslovnicama. Vidimo se!

 

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Stranica je pregledna, ponuda je široka, cijene su realne.
Odlična stranica :) Bravo! Nadam se da je sve ok.
Mathema M.
Odlično,brzo i lako pozdrav i podrška za cijelu ekipu Instara 💪💪😉😉
Sve proizvode koje sam do sada naručio bili su dostavljeni u izvrsnom stanje te do sada nije bilo nikakvih većih poteškoća. Odličan omjer cijene i kvalitete.
Robert B.
Dobra stranica.Narucio sam vec puno svrai i jako sam zadvoljan
Nikša M.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja