Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Popusti za cijelu obitelj uz Philips!

Popusti za cijelu obitelj uz Philips!

U potrazi ste za vrhunskim kućanskim uređajima i osobnom njegom za cijelu obitelj? Ne tražite dalje! Philips ponuda donosi nevjerojatne popuste do 35% na širok spektar proizvoda, a sve to možete pronaći samo u Instar Centru. Ponuda je ograničena, stoga požurite jer traje do 31. listopada ili do isteka zaliha!

Usisavači

S Philips usisavačima, očistite svoj dom brzo i učinkovito. Od praktičnih ručnih usisavača do robotskih pomoćnika, sada možete uštedjeti i vrijeme i trud.

Glačala

Philips glačala garantiraju savršeno glačane odjevne komade. Olakšajte peglanje i izgledajte besprijekorno u svakoj odjevnoj kombinaciji.

Električne četkice za zube

Osigurajte zdrav osmijeh za cijelu obitelj s Philips električnim četkicama za zube koje pružaju temeljito čišćenje i svjež dah.

Uređaji za osobnu njegu

Philips uređaji za osobnu njegu osiguravaju profesionalne rezultate kod kuće. Njega kose, brijanje i šišanje nikada nisu bili lakši. Philips nudi najnoviju tehnologiju za glatku i njegovanu kožu.

Philips StraightCare Essential BHS377/00 - Hair straighteners - Health and  beauty | Baltic Data

Uređaji za dom

Transformirajte svoj dom uz Philips pametne uređaje. Čistite sve s lakoćom i olakšajte si obavljanje kućanskih obaveza uz inovativne usisavače.

Kuhinjski aparati

Pripremite ukusne obroke s Philips tosterom, blenderom i pasta makerom. Brza i jednostavna priprema hrane nikada nije bila tako dostupna.

 

Ne čekajte! Istražite cijelu Philis ponudu OVDJE ili u poslovnicama kako biste iskoristili ove izvanredne popuste. Instar Centar i Philips brinu se o vašem zadovoljstvu, kvaliteti života i udobnosti.

 

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
super cijene i korisnicka podrska
Najveći izbor informatičke opreme. Ako nije na skladištu ili u ponudi, spremni su naručiti proizvod samo za vas. Osoblje je veoma ljubazno, a dostava brza. Sve 5!
Marijan K.
sve pet lako i jednostavno nikad lakše nisam pronašao neku stvar
petar a.
Sve 5, jeftinije nego u ostalim trgovinama i web stranicamaSuper!
JOZEFINA V.
Pohvale djelatnicima Instar informatika Rijeka, prihvatljive cijene
Branimir C.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja