Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Nova era snimanja iz zraka: Upoznajte DJI Avata 2 dron

Nova era snimanja iz zraka: Upoznajte DJI Avata 2 dron

Želite li doživiti svijet iz ptičje perspektive s vrhunskom tehnologijom? Dronovi su odlični gadgeti koji će pružiti svakom videozapisu superiornost. U Instar je stigao novi DJI Avata 2 kojeg su svi avanturisti i video editori čekali. Ovaj dron nudi nevjerojatne mogućnosti koje će oplemeniti vaše iskustvo snimanja.

 

Jedna od ključnih karakteristika Avata 2 je napredna stabilizacija kamere koja osigurava glatke i stabilne snimke čak i u zahtjevnim uvjetima. Bez obzira jeste li profesionalni snimatelj ili entuzijast, ova značajka će vam omogućiti da snimate profesionalne i kvalitetne snimke.

 

Visoka rezolucija osigurava da nijedan detalj neće proći neopaženo

Avata 2 vam omogućava snimanje u visokoj rezoluciji od 4K, što znači da će vaši videozapisi biti kristalno jasni i puni detalja. Također, sposobnost snimanja fotografija visoke kvalitete dodaje višedimenzionalnost vašem projektu.

 

Osim samog drona DJI Avata 2, nudimo vam dodatne opcije kako biste maksimalno iskoristili svoje iskustvo snimanja. Fly More Combo (Single Battery) i (Three Batteries) opcije omogućuju vam produženo vrijeme leta, tako da možete snimati više materijala bez potrebe za stalnim punjenjem.

 

Vaša oprema nije potpuna bez pravih dodataka za dronove. U RC Mition 3 možete pronaći sve što vam je potrebno, od remote controllera do raznih sitnica koje će poboljšati kvalitetu vaših snimaka. Budite sigurni da ćete imati sve alate koji su vam potrebni kako biste iskoristili puni potencijal vašeg DJI Avata 2 drona.

DJI Avata 2 FPV Drone, Goggles 3, And RC Motion 3 Announced, Starts At  US$999 -

 

Zaronite u svijet snimanja iz zraka s DJI Avata 2

Odličan izbor za profesionalce i entuzijaste, ovaj dron će vam omogućiti da stvorite nevjerojatne snimke koje će ostaviti bez daha. Opremite se danas i poletite!

Instar Centar – kvaliteta i perofrmanse bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Kupnja ovoga proizvoda je bila jako laka i brza. Jako mi se sviđa ova stranica te ću nastaviti koristiti je za kupnju proizvoda.
Luka V.
Odličan, pregledan web site! Kupujem i ubuduće u Instaru!
TOMISLAV K.
Veliki izbor svega. Pregledno.Brza dostava.
Uvijek bio zadovoljan narudžbama, kvaliteti opreme i kako je sve napravljeno. Preporuka 10 od 10.
Našla sam ono što sam tražila za dobru cijenu, i to je mi najvažnije!
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja