Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Motorola mobiteli s atraktivnim popustima

Motorola mobiteli s atraktivnim popustima

Pametni mobiteli su postali neizostavan dio našeg svakodnevnog života, služeći kao centar komunikacije, produktivnosti i zabave. Kako bi korisnicima ponudili kvalitetne uređaje uz atraktivne cijene, imamo do 20% popusta na pomno biranu ponudu Motorola modela - Moto E13, Moto G24, Motorola Edge 40 Neo i Razr 40. Uživajte u prednostima povezanosti i mobilnosti!

 

Moto E13: Unaprijeđena funkcionalnost po pristupačnoj cijeni

 

Za korisnike koji traže pouzdan i pristupačan mobitel, Moto E13 je savršen izbor. Ovaj model nudi izvrsne performanse uz atraktivnu cijenu. S ekranom visoke razlučivosti, naprednim kamerama i dugotrajnom baterijom, Moto E13 je idealan za svakodnevnu uporabu.

 

Moto G24 i G54: Svestrani mobiteli za sve potrebe

 

Moto serija donosi svestranost i performanse po pristupačnoj cijeni. Sa snažnim procesorom, velikim ekranom i visokokvalitetnim kamerama, ovi mobiteli omogućuju korisnicima da uživaju u vrhunskom iskustvu bez prevelikog opterećenja budžeta.

 

Motorola Edge 40 Neo: Inovacija na svakom koraku

 

Motorola Edge 40 Neo predstavlja vrhunac tehnologije uz elegantan dizajn i napredne značajke. Sa izvanrednim performansama, visokokvalitetnom kamerom i impresivnim zaslonom, ovaj mobitel pruža vrhunsko iskustvo korisnicima koji traže najbolje.

 

Razr 40: Povratak klasičnog dizajna s modernim dodirima

 

Za one koji cijene klasičan dizajn, Motorola donosi Razr 40 - inovativni preklopni mobitel koji spaja retro šarm s modernom tehnologijom. Sa fleksibilnim zaslonom, snažnim procesorom i vrhunskom kamerom, Razr 40 nudi jedinstveno iskustvo koje se ističe u moru pametnih mobitela.

Sada je pravo vrijeme za iskoristiti ove atraktivne popuste i osigurati sebi vrhunski mobitel po povoljnoj cijeni. Posjetite Instar Centar poslovnice i odaberite svoj model ili webshop kako biste istražili cjelokupnu ponudu i pronašli mobitel koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ne propustite priliku za pametnu kupovinu s Motorolom!

Instar Centar – kvaliteta i peformanse bez kompromisa

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Stranica perfektno radi i funkcionira !
Matej P.
Stranica je pregledna, ponuda je široka, cijene su realne.
Vrlod brza i kvalitetna dostava
Dino S.
Najpouzdaniji i najjednostavniji, zadovoljan sam dugogodisnjom kupovinom tu.
Ivan J.
Našla sam ono što sam tražila za dobru cijenu, i to je mi najvažnije!
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja