Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Intelova nova generacija je tu!

Intelova nova generacija je tu!

Instar Centar vam donosi novu 14. generaciju Intel procesora koja obećava poboljšanje u igrama, kreativnim projektima i produktivnosti.

 

Znamo da su kvalitetne komponente bitan dio svake konfiguracije, a dobar procesor će pomoći PC-u da odrađuje sve zadatke s lakoćom.

 

Intel je oduvijek prednjačio u tehnološkim inovacijama, a nova generacija procesora nije iznimka. Revolucionarna hibridna arhitektura performansi temelji se na moćnom spoju visokih performansi jezgara i energetski efikasnih jezgara. Ovo omogućava procesoru da se lako prilagodi potrebama korisnika, čineći ga idealnim za igranje, stvaranje sadržaja i svakodnevne zadatke.

 

Intel Meteor Lake (14th-gen) Release Date, Pricing & Spec News - Tech  Advisor

GAME ON!

Kada je riječ o igrama, nova generacija podiže iskustvo na potpuno novi nivo. Hibridna arhitektura omogućava bolje performanse u igrama, a energetski efikasna jezgra štedi energiju i smanjuje toplotnu produkciju, čime se održava optimalna temperatura čak i u najzahtjevnijim igrama.

 

KREATIVNOST I POSLOVNA PRODUKTIVNOST

Kreativci također profitiraju od ovih procesora. Brza obrada slike, video montaža i rendering postaju glatki i brzi zahvaljujući većoj snazi visokih performansi jezgara. S druge strane, energetski efikasna jezgra omogućavaju produženo trajanje baterije na prijenosnim računalima za kreativne zadatke.

 

Poslovni korisnici će također cijeniti ovu revoluciju u produktivnosti. Nova generacija procesora dolazi s nizom alata za ugađanje i overclocking, koji omogućavaju korisnicima da prilagode performanse procesora prema svojim potrebama. To znači da brže izvršava zadatake, bilo da je riječ o obradi podataka, analizi brojki ili vođenju poslovnih aplikacija.

 

Ova nova Intel ponuda pruža izvanredne mogućnosti za igre, kreativnost i produktivnost. Pripremite se za budućnost jer ovo dodatno pojačanje u vašem računalu vas motivira da igrate i izvršavate zadatke bez brige.

 

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

 nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Brzo i jednostavno! Cijene su super!
Stranica je jednostavna za korištenje, odlična ponuda proizvoda i dobre cijene
Luka K.
Profesionalni i temeljiti, svaka čast !
Nina B.
Dobra stranica.Narucio sam vec puno svrai i jako sam zadvoljan
Nikša M.
Online trgovina...Sve tip-top Pošteni,brzi i ljubazni Ima svega...Trgovina za poželjeti !
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja