Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Igra koja je osvojila svijet sada je dostupna i kod nas!

Igra koja je osvojila svijet sada je dostupna i kod nas!

Cities Skylines II je napokon stigao

Bez obzira jeste li PC gamer ili više preferirate igrati na konzoli, u Instaru imamo puno igara i opreme s kojima si možete uljepšati svakodnevicu! U ovom članku, donosimo vam pravu poslasticu - Cities Skylines II! Odmah vam nudimo PC verziju ove igre, dok za konzolaše imamo ekskluzivnu pretprodaju koju jednostavno ne smijete propustiti. Sada možete ostvariti svoje snove i izgraditi grad bez granica!

 

Cities Skylines II vam pruža priliku da stvorite grad od samih temelja i pretvorite ga u procvjetalu metropolu, baš onakvu koju samo vi možete zamisliti. Ova igra nudi fascinantan svijet koji se prilagođava vašim željama, omogućujući vam da pretvorite svoje maštarije u stvarnost i igrate bez ikakvih ograničenja.

 

Why Are We so Excited about Cities: Skylines 2?

Kreirajte temelje svog grada kako biste započeli svoju avanturu

Gradite ceste, infrastrukturu i sustave koji čine svakodnevni život mogućim. Sve odluke su u vašim rukama, a kako će vaš grad rasti također je vaša odgovornost. No, budite pametni i strateški planirajte, jer svaka odluka nosi sa sobom posljedice. Možete li potaknuti lokalnu industriju i istovremeno povećati ekonomiju trgovinom? Kako ćete omogućiti razvoj stambenih područja bez narušavanja zabave u zabavnom kvartu? Kako zadovoljiti potrebe i želje svojih građana kada morate paziti na proračun?

 

Vaš grad nikada ne spava i uvijek se nešto događa

Kao pravi svijet koji diše, vaš grad se postupno mijenja. Neki se promjene odvijaju polako i postepeno, dok su druge iznenadne i neočekivane. Budite spremni reagirati kad stvari ne idu prema planu, sezona za sezonom, danju i noću.

 

Sada je vrijeme da preuzmete stvar u svoje ruke i započnete svoju novu avanturu

Brzo nabavite svoj primjerak Cities Skylines II i postanite gospodar vlastitog grada! Ne propustite priliku zaigrati ovu nevjerojatnu igru koja je osvojila svijet. Instar Centar je mjesto gdje vaša gaming avantura započinje.

 

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Vaša je web stranica dobro postavljena i jednostavna je za navigaciju. Koristim vašu tvrtku već gotovo 3 godine bez pritužbi. Vrlo dobro.
William P.
Podrska u kupnji odlicna ,savjet u kupovini odlican.
Jozefina M.
Odličan, pregledan web site! Kupujem i ubuduće u Instaru!
TOMISLAV K.
Odličan shop, ogromna ponuda, odlične cijene, jeftina i brza dostava. Svakako preporučam.
Mauro B.
Odlična i pregledna stranica s daleko najpovoljnijim cijenama!
karlo m.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja