Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Black Market Price Protection

Black Market Price Protection

Blagdani su vrijeme darivanja i kupovine, ali i vrijeme kada želite biti sigurni da ste ulovili one najbolje ponude. Sad uz naš novi program "Black Market Price Protection", Instar Centar jamči da nećete propustiti niže cijene nakon što obavite svoju kupovinu.

Kako funkcionira program?

S obzirom na ograničene količine proizvoda i brzinu kojom se promocije mijenjaju, lansirali smo ovaj program zaštite cijena kako biste bili sigurni da nećete propustiti bolju ponudu nakon što već kupite proizvod.

Ako kupite proizvod označen s BLACK MARKET PRICE PROTECTION od 22. do 30. studenog 2023. i primijetite kasnije da imamo isti proizvod po nižoj cijeni na našoj stranici, do 31. prosinca 2023., imate pravo na povrat razlike u cijeni.

Kako podnijeti zahtjev?

Proces je jednostavan - samo pošaljite zahtjev na email adresu cijena@instar-informatika.hr s vašim imenom, prezimenom i dokazom o kupovini. Nakon provjere zahtjeva, vratit ćemo razliku na isti način na koji ste platili proizvod.

Važno je djelovati brzo!

Nemojte zaboraviti, količine proizvoda su ograničene, stoga ne propustite priliku osigurati najniže cijene na proizvodima koje želite. Naša promocija traje do kraja mjeseca, stoga je važno djelovati brzo kako biste osigurali svoje mjesto u programu Black Market Price Protection.

Posjetite našu stranicu kako biste saznali više detalja o programu i pravilima.

Don't TECH it seriously, but shop smart!

Ove blagdane, neka kupovina bude užitak! Ne zaboravite, uz našu zaštitu cijena možete biti sigurni da ste dobili najbolju moguću vrijednost i cijenu.

Započnite s blagdanskim kupovinama na vrijeme i osigurajte si najniže cijene uz Instar Centar Black Market Price Protection! Happy shopping! :)

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Mogu se naći/naručiti proizvodi kojih nema nigdje drugdje.Brza dostava i stručno osoblje
Najbolje usluge i ponude u cijeloj Hrvatskoj.
Sve 5, jeftinije nego u ostalim trgovinama i web stranicamaSuper!
JOZEFINA V.
Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
Izuzetna usluga u poslovnici Heinzelova te pregledan web i narudžbeSve pohvale
Rudolf M.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja