Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Stigle su nove RTX 4060 Ti grafike

Stigle su nove RTX 4060 Ti grafike

U svijetu tehnologije, brzina i performanse igraju ključnu ulogu u zadovoljstvu korisnika. Upoznajte se s najnovijom grafičkom karticom na tržištu - RTX 4060 Ti. Ova vrhunska komponenta dizajnirana je da zadovolji i najzahtjevnije potrebe korisnika i pruži nevjerojatno iskustvo igranja na računalu.

Za vas imamo posebnu RTX4060Ti ponudu u Instaru.

Ova moćna kartica donosi izvanredne performanse i mogućnosti za sve vaše vizualne potrebe. RTX 4060 Ti nudi ne samo nevjerojatnu snagu, već i napredne značajke kao što su Ray Tracing i DLSS (Deep Learning Super Sampling). Ray Tracing omogućuje realistično osvjetljenje i sjene u igrama, stvarajući gotovo fotorealistične scene. DLSS koristi umjetnu inteligenciju za poboljšanje performansi i kvalitete slike, omogućujući glatko igranje čak i na ultra visokim rezolucijama.

Zahvaljujući najnovijoj arhitekturi i naprednom hlađenju, ona pruža visoku brzinu renderiranja, fluidne animacije i izuzetno detaljnu grafiku. Bilo da ste strastveni igrač ili profesionalni dizajner, ova kartica će vas oduševiti svojom sposobnošću da istovremeno podržava visoke rezolucije i vrhunsku razinu detalja.

Nudimo širok izbor komponenti, uključujući i najnovije grafičke kartice. Naš tim stručnjaka pružit će vam podršku u odabiru najboljih komponenti kako bi vam napravili idealan custom PC po mjeri ili možete odabrati jedno od Instar računala.

Instar Techno Center – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Profesionalni i temeljiti, svaka čast !
Nina B.
Vrlo pristupacna stranica i jednostavno se na njoj snaci.
Mario S.
Prvi put naručujem , nemam još mišljenje
Krešimir R.
Super stranica, sviđa mi se novi dizajn.
Andrija Đ.
Sve 5, preporucujem ostalima da kupuju
Nikola S.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja