Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Novi ViewSonic monitori u ponudi!

Novi ViewSonic monitori u ponudi!

Vrhunska kvaliteta slike i performanse za svaki zadatak

U Instar Centru, kvalitetan prikaz i performanse su ključna stavka. A, upravo to predstavljaju se dva nova vrhunska ViewSonic monitora - VA2732-H i Omni VX3418-2KPC. Ovi monitori donose impresivne značajke i inovacije koje će zadovoljiti širok spektar potreba korisnika, od profesionalaca do strastvenih igrača.

Monitor ViewSonic 27" VA2732-H: svestranost i izvanredna kvaliteta

ViewSonic VA2732-H je 27-inčni monitor koji ističe svoju svestranost i izvanrednu kvalitetu slike. Pruža izvanredan omjer kontrasta i preciznost boja. Ovo je idealan monitor za kreativne profesionalce koji zahtijevaju točan prikaz boja, kao i za svakodnevne korisnike koji uživaju u visokokvalitetnom gledanju filmova ili igranju igara.

S Full HD rezolucijom (1920x1080) ovaj monitor omogućuje oštar prikaz s bogatim detaljima, dok tehnologija AMD FreeSync™ pruža glatko iskustvo igranja bez trzanja. Također ima tanki okvir koji omogućuje besprijekorno višemonitorsko iskustvo, što je optimalno za multitasking.

Monitor ViewSonic 34" Omni VX3418-2KPC: prošireni pogled i fluidne performanse

Za korisnike koji traže prostraniji ekran, Omni VX3418-2KPC donosi 34-inčni ultra-široki ekran s rezolucijom 3440x1440, pružajući prošireni pogled i detaljnu sliku koja oduzima dah. Ovaj monitor nudi živopisne boje, široke kutove gledanja i dosljednu sliku iz različitih perspektiva.

Ovaj monitor također dolazi s tehnologijom AMD FreeSync™ za glatko iskustvo igranja, uz visoku stopu osvježavanja koja osigurava fluidnost pokreta u igrama i brze akcije bez zamućenja slike.

Priušti si premium iskustvo i najbolji pogled

ViewSonic monitori predstavljaju vrhunac tehnologije u monitorima s visokom rezolucijom i performansama. Bez obzira jeste li profesionalac koji zahtijeva točan prikaz boja ili igrač koji traži fluidnost i kvalitetu slike, ovi monitori nude vrhunsko iskustvo gledanja.

Posjetite naše poslovnice ili webshop i osigurajte si vrhunski monitor koji će transformirati način na koji doživljavate sadržaj. Ponudu istražite OVDJE.

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke2sda

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Vrlo pristupacna stranica i jednostavno se na njoj snaci.
Mario S.
stranica jednostavna za korištenje
Ivan V.
Kupnja bez registriranja je najveca pobjeda ikad. Will shop again!
Stranica pregledna, dobro organizirana, funkcionalna, cijene povoljne. Lakoća online naručivanja, niska cijena dostave. Pozitivno iskustvo pregledavanja i korištenja usluga.
Žaklina S.
Jako pristupačni, vrlo velik izbor proizvoda, brza dostava, prvi izbor za IT kupovinu.
Frane S.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja